BönBönBön

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 1745 st.

Kiitos Jeesus,

Jeesuksen verihaavojen kautta, polveni, jalkani ja
koko elimistöni paranee täysin terveeksi ja
talouteni tulee kuntoon.

Kiitos Jeesus

Aamen

Jeesus Rakas.
Anna minulle ruokaa.
Kiitos uudesta kodista.
Anna minulle rauha nykyiseen kotiin.
Jeesus sinun nimessä.

26.6.2022

Pääsy riistäjistä ja varkaista, ja en ole synnitön itsekään. Auta Jeesus.

26.6.2022

Jeesus katso sydäntäni ja tee mitä tahdot.

26.6.2022

Jumala voisi oikeasti toimia kauttani.

25.6.2022

Jeesus turvaa tie, päästä oikealle paikalle johdatukseesi. Anna syntini anteeksi ja päästä kauas pahasta.

25.6.2022

Kaikesta tekopyhyydestä, kireydestä ja ulkokultaisuudesta eroon. Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

25.6.2022

Rukousapua kuume ja kova migreeni. Siunaa Jeesus loppu ilta että selviän.
Eräs perhe kriisissä, heille sovintoa.
Laske kätesi maamme päälle. Valtionpetturit ulos, oikeamieliset esiin.

25.6.2022

Vapautuminen ahdistuksesta vihasta pelosta häpeästä ja syyllisyydestä, Jumalan toimesta. Rukoilen Herran Jeesuksen nimessä. Kiitos.

25.6.2022

Jumala tee elämäni ja minut riippumattomaksi vihaajasta haluineen. Kiitos Jeesuksen nimessä.

Till börjanTill börjanTill början