BönBönBön

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 394 st.

1.12.2021

Tahdon läpi Jeesuksen opettamasta ahtaasta portista.

1.12.2021

KIITOS RAKAS JEESUKSEMME HERRAMME RAKAS Marjutin leikkaus meni hyvin ja hänen äitinsä on terve KIITOS JA YLISTYS JAKUNNIA ja KIITOS kun varjelet ja siunaat poikaan iIikkaa matkalla ja ksikkialla amen.

30.11.2021

Jeesus auta minua, tiijät nämä sekavat ja menneet asiat jotka painaa minua. Auta että ihmiset voi antaa anteeksi tyhmyyteni ja sairauteni. Olen sairaiden vanhempien lapsi. Auta Jeesus tämä orpous. Kiitos Jeesus

Rohkeutta muuttaa elämääni!!

30.11.2021

Rukoilisitteko että tyttäreni anemia paranee ja että hän jaksaa taas opiskella.

Poikani pois Huumeista
Pimeydestä Valoon
Huumeet vieneet monia vuosia
Elämä kurjaa

Herra Armahda
Anna perheelleni Anteeksi Antoa Levollista yhteyttä Lempeyttä Armahda Sisarrusten välit
Laupeutta Lempeyttä
Siunaa Herra Lasten Lasteni koulutopiskelut
Varjele Suojele
Anna Herra Sinun omia ihmisiä heidän elämään johdata heidät seurakuntaan

Jumala osoittaisi minulle tehtäväni

29.11.2021

Jeesus auta, kuivata munasarjakystani. Paranna alavatsani kokonaan. Pyydän Herra!

29.11.2021

Voitto teeskentelyyn painostajasta Jeesuksen nimessä. Kiitos.

Till börjanTill börjanTill början