BönBönBön

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 2357 st.

13.11.2022

RAKAS JEESUKSEMME Siunaa ja auta miestäni Markkua pelastumaan ,varjele häntä työmatkalla ja kaikessa ja auta meitä.KIITOS koko sydämestäni ,että saamme armon ja siunauden aaamen.

13.11.2022

Pyydän rukousapua iäkkään äidin puolesta, on paljon sairauksia, muistiongelmia, yksinäisyyttä ja pelkoja. Myös puolisollani on sydämenvajaatoimintaa, paljon särkyjä, masennusta ja alkoholiongelma. Itselläni on näköongelmia ja vikaa olkapäissä, polvissa ja muita kulumia.

13.11.2022

Jeesus Kristus murra kaikki pahan valta ylitseni

13.11.2022

Jeesus päästä kaikista pahoista Anna tarpeet niin ettei tarvitse olla riippuvainen heistä. Auta etten usko enää manipulaatiota ja valhetta.

Esirukousta lasten elämän kulkuun. Kiitos

Herra Armahda
Poikani kaameista Huumeista
Pimeydestä valheista
Valoon Elämään
Herra ole Armollinen

12.11.2022

Työhön johdatusta, mitä Jumala tahtoo minun tekevän.

12.11.2022

Kiitos Jeesus

Jeesuksen nimessä Pyhässä Hengessä minulta

riisutaan pois kaikki parantumisen tiellä olevat esteet.

Jeesuksen verihaavojen kautta, polveni, jalkani ja

koko elimistöni paranee täysin terveeksi ja

talouteni tulee kuntoon, jotta voi palvella Jumalaani

mahdollisimman hyvin ja tehdä Herran Tahdon.

Kiitos Jeesus

Aamen

11.11.2022

Rukouspyyntö, että 51- vuotias uskova nainen saisi viimeinkin pysyvää työtä. Ja, että 43 ja 41 vuotiaat veljekset uudistuisivat uskossa. Ja, että 15 vuotias nuori pysyisi uskossa ja saisi uskovia ystäviä. Ja, että 6- vuotias tyttö parantuisi hemoglobinopatiasta.

11.11.2022

Henkilöni osoittaa suuremmassa kaavassaan saada irtautua seurannasta, rukoilemme? Äidin ja pojan vuosissa osoittautuneesta Jeesuksen Kristuksen kautta ko. palveluja, joista ko. puhui.

Till börjanTill börjanTill början