BönBönBön

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 2168 st.

25.9.2022

Rukoilen tyttäreni puolesta, joka on sairastanut pitkään henkisesti ja fyysisesti.Että vihdoin paranisi tai uskaltaisi ottaa apua vastaan.
Myös siunausta hönelle sekä meille läheisille.
Olen surullinen ja väsynyt ja olo on avuton tämän vuoksi.Amen.

Kiitos Jeesus

Jeesuksen nimessä Pyhässä Hengessä minulta

riisutaan pois kaikki parantumisen tiellä olevat esteet.

Jeesuksen verihaavojen kautta, polveni, jalkani ja

koko elimistöni paranee täysin terveeksi ja

talouteni tulee kuntoon.

Kiitos Jeesus

Aamen

25.9.2022

Olen ihan höpsö , kun ahmin ruokaa . Syön nopeasti ja nielen ilmaa . Suoleni ei kestä. Tulee suolivaivoja . Housut likaantuu --- tulee virtsatulehduksia liasta jne . Kaupassa ostan hysteerisesti. Ostamisen ilo on valtava . En ole varakas. Psyykkehoito on . Huudan Jeesusta apuun . Että kestäisin nälkää. ! Herra anna malttia ! Jeesus olen rappioahmatti. Jeesus auta !

25.9.2022

Rukoilen päästä oikean Kristuksen seurakunnan pariin. Ja kyllä, sillä on suuri ero. On erittäin vaikeaa tehdä mitään hengellistä yhteistyötä vatsaansa palvelijoiden kanssa joiden mielestä myös muiden tehtävä on palvella heidän vatsaansa, toki lähimmäisenrakkauden nimissä. Niin siis heihin kohdistuvan. Mutta auta armias jos tarvitsisit itse tukea. Joo ei. Hengellinen tuki jota kuvitteli , on kaukana... joten Jeesus voisitko johdattaa minut sinne. Koen että elämälläni on muukin tarkoitus kuin jonkun vatsa ja haukkujen kuuntelu.

todellisen seurakunnan puolesta maailmassa

24.9.2022

RAKAS JEESUKSEMME Siunaa Katrin ja Aleksin syntyneet tyttäret Jumalamme Jeesuksemme Sinun armoosi ja rakkauteesi ja siunaukseesi KIITOS ,että siunaat ja pekastat heidät aamen.

24.9.2022

HERRA NIMESI KUNNIAN TÄHDEN ANNA ANTEEKSI SUURET SYNTINI.PS.25:11 HALLELUJA!
HYVÄ ON SEN OSA, OSA ,JOKA PELKÄÄ HERRAA JA RAKASTAA HERRAN KÄSKYJÄ.PS.112:1 KIITOS KOKO SYDÄMESTÄNI JEESUKSEMME RAKKAIN ,KUN PELASTIT JA SIUNASIT AVIOLIITTOMME JA PERHEEMME RAKKAUDELLA JA KIITOS ,KUN PARANNAT SISKONI JA MINUT ,OLKOON AINA YLISTYS HERRASSA AAMEN.

24.9.2022

Seppo Johannes Ensio järjesti tekstiä rukous puolesta 1985 lainhuudatuksen ja maan omistajan puolesta ja vanhuksen n. 70 ikäisen ja holhottavan heikkokuntoisen? ... kello 12.00-13.00 välillä, mutta Kaikkitietävän Jumalan ja Äitinsä perustalla! ... rangaistus osoituksia ... osallistuneille, osallistumattomille, osallistuneille ...

24.9.2022

Olen uuvuksissa ja hermostunut . Vaikea virtsatietulehdus . Lääkkeen sain . Tämä kyllä uusiutuu. On käynyt monta kertaa . Miten jaksan . Arki ihan tosi uuvuttavaa . olen masentunut . Tuntuu, että kaikki toivo on mennyt . En ole realiteeteissa . Kaaduinkin pyörällä. Jotenkin olen lopussa . Olen alhaalla. Jeesus kallis tule ja auta . En pysty elämään . "Vanha nainen "