BönBönBön

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 690 st.

25.1.2022

RAKAS JEESUKSEMME KIITOS TYTTÄRENI JA HÄNEN MIEHENSÄ JA MIEHEN VANHEMMAT PÄÄSIVÄT TURVALLISESTI KOTIIN JA MATKA OLI HYVÄ JA KIITOS RETKIVARAUKSISTA JA KIITOS ,KUN RUOAT ONNISTUVAT TÄYDELLISESTI.SIUNAA JA PARANNA TYÖKAVERINI TYTÖT ,TOISELLA SAIRAUS JA TOISELLA SYDÄNSURUT,KIITOS ,ATTÄPARANNAT JA SIUNAAT KOKO PERHETTÄ JA TYÖKAVERILLE EI TUU ENÄÄ MURHETTA JA POIKAYSTÄVÄN TULEVAN MIEHEN KANSSA RAKKAUS ON TÄYDELLISTÄ AMEN.

Olen vaikeassa parisuhteessa 30 vuotta. Olen niin huono, Jeesus auta

25.1.2022

Rakas Jumala pyydän että saisin nukuttua ja pyydän tätä ja huomista kivutonta päivää ja haluan että saisin saada myydyksi tavarani torilla etenki lampun, koruja, tyynyt, vaatteet ja muita huonekaluja joita en enään tarvitse.

24.1.2022

Rukousta, että ihosairauteni (punajäkälä) paranisi oikein pian.

24.1.2022

Miehellä sydänoireita. Vietiin sairaalaan tutkittavaksi. Rukoilkaa, ettei olisi vakavaa ja että hän paranisi.
Kiitos.

Rukoilen apua Jumalalta

Auta että vapautuisi hirvittäväsätä ahdistuksesta ja yksinäisyydestä. Saisin voimia palata normaaliin elämään jaksaakseni auttaa muita.
Auta Taivaan Isä!

24.1.2022

Rakas Jumala, auta minua saamaan selvyys onko tapailemani mies uskollinen minulle ja onko hänellä oikeat tunteet minua kohtaan.

23.1.2022

Tyttären puolesta, hänellä todettu virus. Jeesus auta!

23.1.2022

Herra, anna taloudellisten asioiden sujua hyvin tästä hetkestä lähtien, että ei tarvitse enää stressata niin valtavasti niitä. Auta saamaan hakemani työpaikka.
Tyttäreni inssiajo on lähellä. Laita enkelit varjelemaan ja anna kaiken onnistua että hän saa kortin. Kiitos rakas Jumala.

23.1.2022

Esirukouspyyntö ystävän puolesta. Ei pysy lääkkeet enää sisällä. Syöpä on levinnyt joka puolelle kehoa. Kovat kivut. Jeesus ilmesty.Kiitos,että osoitat huolenpitosi tässäkin tilanteessa. Anomme vielä ihmeparantumista. Tuo tähän tilanteeseen täsmäapusi. Tapahtukoon Sinun tahtosi.

Till börjanTill börjanTill början