BönBönBön

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 272 st.

Hätähuuto!
Tyttärelläni erittäin vaikea elämäntilanne. Työ- ja asuntoasiat ahdistaa. Pyydän Jeesus apuasi. Tule ja avaa tahtosi mukaiset ovet ja sulje ne ovet joihin et halua hänen menevän. Kiitos avustasi!

22.10.2021

Ruokavalio tulisi kuntoon ja siunaus vallitsisi seurakunnassa, läheisillä ka kaupungissani

22.10.2021

Heŕra tee ihme ja paranna täysin mieheni kivuista rappeumasairaudesta.
Herra ölen hukassa ilman miestäni.
Minunkin loppu on jos mieheni kuolee.

22.10.2021

Poikani on jäänyt työttömäksi. Herra, sinä kuulet äidin rukoukset ja huokaukset tämän asian puolesta.

20.10.2021

Taloudelinen HÄTÄHUUTO! Rahat loppu. Jeesus auta!

20.10.2021

Apua ruokavalion noudattamiseen diabeetikolle. Siunaus ja varjelu seurakuntaani, läheisille ja kaupunkiini. Olisin siunaukseksi kaikille

20.10.2021

Jumala auta minua nyt heti..

Olen suuressa hädässä.
Paranna mieheni rappeuma sairaudesta.
Jeesuksen nimessä pyydän.

20.10.2021

Rukoilen tervettä silmää, kuten Jeesus tarkoittaa. Jeesuksen nimessä.

19.10.2021

Näät Jeesus tilanteeni, väsymyksen, uupumisen ja masennuksen sekä Reijon suuttumuksen, kiitos Jeesus että autat

15.10.2021

Rukousta, että ihosairauteni (punajäkälä) paranisi oikein pian ja hiustenlähtö loppuisi.

Till börjanTill börjanTill början