BönBönBön

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 2637 st.

22.1.2023

Tytär aloittaa uuden masennuslääkkeen. Rukoillaan, että se nostaisi mielialaa eikä aiheuttaisi sivuvaikutuksia.

22.1.2023

Pyydän esirukousta , ettei erääseen työpaikkaan oteta lisää työntekijöitä, koska nykyisille työntekjöille on vaikeuksia saada heille kuuluvan palkan. Kiitos kun rukoilette, kiitos Jeesukselle kaikesta.

Vaikea elämä.

Kiitos Jeesus,

Jeesuksen nimessä, äitini paranee täysin terveeksi.

Aamen

21.1.2023

KIITTÄKÄÄ HERRAA, HUUTAKAA AVUKSI HÄNEN NIMEÄÄN, KERTOKAA KANSOILLE HÄNEN SUURISTA TEOISTAAN1 PS.105:1 RAKAS JEESUKSEMME ,JUMALAMME ,auta työkaveriani tässä ero asiassa,tee oikea ratkaisu SINÄ HERRA näet tämän tilanteen KIITOS ,että autat ja siunaat heitä.Auta ,että toisen työkaverin leikkaus menisi hyvin ja hän saa tarvittavan avun ,auta ja rohkaise häntä.KIITOS RAKAS JUMALAMME ,että olet hänen kanssaan aamen.

Kiitos Jeesus,

Jeesus nimessä, Äitini paranee täysi terveeksi,

Aamen

20.1.2023

Rukousta, että kipu ja särky jalastani paranisi oikein pian.

Kiitos Jeesus,

Jeesuksen nimessä, isäni, äitini, ja minä paranemme täysin terveeksi,

talous- ja raha-asiamme tulee täysin kuntoo ja kaikki asiamme

tulee täysin kuntoon.

20.1.2023

Herra, auta tässä tukalassa tilanteessa!

Till börjanTill börjanTill början