BönBönBön

Så här skickar du en bön:

1. Skriv din bön. Glöm inte att du är ansvarig för vad du skriver. Nämn inte någon vid namn och undvik också att såra andra.

2. Välj din församling. Du kan också välja någon annan församling där du vill att din bön ska bli läst. Välj dock endast en församling.

3. Skicka bönen. Vi publicerar bönen anonymt på denna vägg, om du ger ditt tillstånd.

4. Nedan kan du läsa publicerade böner och sluta dig till en bön genom att klicka på hjärtat.

Böner: 1892 st.

22.7.2022

Pyydän apua syömishäiriöön. Ylipaino rasittaa elimistöä ja hävettää mielltä. En pääse tästä omin voimin. Apua myös hampaille. Jeesus auta.

22.7.2022

"Tässä elämäni vuorokaudet ja saastaisimmat kauhistuttavat iljettävät ... sanoo kirjallisuutta mitä teoin sanoin minä tunnustaa" ... osoitusta Pyhän Hengen ... Suvulle ... Palveluksia Jeesuksen Kristuksen!

22.7.2022

Minua väsyttää elämän huhkiminen, vaiva ja raskaasta työstä käyvät hätätilanteet ja häpeän välttely

21.7.2022

... perustalla ajauduin hyvän oikean valinnan suhteesta pimeyteen ja äitinikin sai kokea seuraamuksia, mutta Tunnustaa Herra! Herra osoitusta palveluksista minulle ja äidille Iankaikkisissa ...

21.7.2022

Kristus elä minussa. Anna minun olla siunaukseksi.

21.7.2022

Kristuksen ja Jumalan tuntemista ja Hänen tahtonsa ymmärtämistä, oppisin arvioimaan mikä on todella hyvää ja Jumalalle aidosti mieleistä. Jeesuksen nimessä.

21.7.2022

Jumala anna parannus asioissa jotka ovat tahtosi vastaisia ja auta, armahda

21.7.2022

Saisin kokea Jumalan olevan kanssani tässä ja nyt.

21.7.2022

Jeesus päästä pimeydestä valoon. Anna elää totuudessa. Anna kaikki syntini anteeksi.

20.7.2022

JUMALA , OLE MINULLE ARMOLLINEN HYVYYDESSÄSI, PYYHI POIS MINUN SYNTINI SUUREN LAUPEUTESI TÄHDEN.PS.51:3 RAKAS JEESUKSEMME anna minulle anteeksi ,kun joudun valehtelemaan ja kaikki syntini.KIITOS RAKAS JEESUKSEMME ,kun annat anteeksi ja siunaat minut ja varjelet lapsiani ja tyttäreni miestä ja minun miestäni ja läheisiä sekä Jeffin perhettä.aamen.HALLELUJA!KIITTÄKÄÄ HERRAA!HÄN ON HYVÄ.IÄTI KESTÄÄ HÄNEN ARMONSA.PS.106;1

Till börjanTill börjanTill början